11.7 C
De Bilt

Online activiteiten voor Goese jongeren tijdens jaarwisseling

Goes Voor de Goese jongeren zijn er online activiteiten op oudjaarsdag. Zo bieden we de Goese jongeren toch nog mogelijkheden tijdens de lockdown. Er is een online FIFA-toernooi en een New Years Eve (NYE) stream.

New Years Eve stream

De NYE stream is een initiatief van de Goese Festive Event Agency. De gemeente Goes levert, net als een aantal andere Zeeuwse gemeenten, een financiële bijdrage. De stream wordt op oudejaarsavond van 21:30 – 02:30 uur uitgezonden voor jongeren van 16 tot en met 25 jaar. Dit kan op tv gestreamd worden, maar ook bekeken op de smartphone, tablet of laptop. Vergeleken met vorig jaar is het programma breder qua muziekgenre. Van urban tot house tot hardere stijlen. De link staat op de website van Goes en de gemeentelijke social media kanalen. Via social media worden jongeren op de hoogte gebracht van het event.

FIFA-toernooi als 1 van de activiteiten

Het online FIFA(game)-toernooi, georganiseerd door onder andere de KNVB, vindt plaats op oudejaarsdag van 11:30 – 15:00 uur. De finale is van 19:00 – 20:00. Het toernooi heeft een speciale Goese poule, waar deelnemers zich voor aan kunnen melden. Tijdens dit online FIFA-toernooi is er een prijs te winnen, namelijk de contributie van 1 jaar sporten óf sportkleding / -attributen! In principe mag elke jongere deelnemen aan het toernooi. Voorwaarden om in aanmerking te komen voor de prijs staan op: www.goes.nl/eindbazen-fifa-toernooi aanmelden kan ook via deze link.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio