14.1 C
De Bilt

Veel belangstelling voor bedrijfsgrond op Bedrijvenpark Deltaweg in Goes

De eerste inventarisatieronde levert 31 geïnteresseerden op voor de reservering van in totaal ruim 14 hectare bedrijfsgrond op Bedrijvenpark Deltaweg in Goes. Tot 26 september konden partijen met interesse om een kavel te reserveren op het nieuwe Bedrijvenpark Deltaweg hiervoor inschrijven.

Bedrijfsgrond

Wethouder economische zaken Stan Meulblok is zeer tevreden met dit resultaat. “De vraag naar bedrijfsgrond in Goes is groot en de laatste jaren moesten we vaak nee verkopen. Als economisch middelpunt in de regio wil je dat niet. Daarom ontwikkelen we een groen en duurzaam Bedrijvenpark Deltaweg. Deze eerste inventarisatie laat zien dat deze nieuwe ruimte om te ondernemen echt nodig is.”

Gemeente Goes

Gemeente Goes wil met deze inventarisatieronde ondernemersgelijke kansen bieden op de gewenste kavel. Zij hebben allemaal volgens dezelfde regels en op dezelfde manier hun wensen ingediend. De komende periode wordt gekeken of alle aanvragen compleet zijn. Op basis van vooraf opgestelde spelregels worden de aanvragen beoordeeld en hoopt de gemeente alle bedrijven een kavel aan te bieden die bij de wensen past. Dit is uiterlijk begin volgend jaar afgerond. Dan is ook duidelijk hoeveel bedrijfsgrond er nog beschikbaar is. Vanaf dat moment worden de reserveringsaanvragen behandeld in volgorde van binnenkomst.

In totaal is er in de eerste fase ruim 17 hectare bedrijfsgrond beschikbaar om te reserveren. De totale aanvraag tot nu toe geeft aan dat er warme belangstelling is voor ondernemen op deze plek. Niet in alle gevallen zal de gewenste kavel aangeboden kunnen worden. Er is dus nog volop ruimte om te ondernemen op Bedrijvenpark Deltaweg. Wie vanaf nu een kavel wil reserveren kan dit aangeven via de website bedrijvenparkdeltaweg.nl.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio