10.1 C
De Bilt

De Nood Groep groeit verder op nieuwe locatie in Kapelle

Groot nieuws! De Nood Groep is 2022 gestart vanuit een nieuwe locatie in Kapelle. Onze locatie op ‘s-Gravenpolder is verkocht en komt daarmee helemaal te vervallen. De afgelopen jaren zijn we flink gegroeid als bedrijf waardoor de nieuwe locatie, zelfs na een uitbouwing, te klein is geworden voor ons. Ook waren er in ‘s-Gravenpolder geen uitbreidmogelijkheden meer voor het bedrijf en geen andere panden beschikbaar die voldeden.

Ons nieuwe pand in Kapelle is ongeveer 3000 m3, waar dat in ‘s-Gravenpolder ‘slechts’ 2000 m3 was. Daarmee zijn we dus flink vooruitgegaan qua pand oppervlakte. Bovendien hebben we aan de Kloosterweg in Kapelle meer buitenterrein om ons pand.

De Nood Groep goed zichtbaar vanaf de snelweg

De voorkant van het nieuwe pand ligt aan de provinciale weg en is tevens ook goed te zien vanaf de A58. Daarmee zijn we verhuisd naar een zichtlocatie wat uiteraard veel voordelen met zich meebrengt. We zijn hiermee dus beter zichtbaar, maar ook beter bereikbaar.

In de grote werkplaats hebben de monteurs een eigen werkgedeelte en voor de reparatie van hogedrukreinigers hebben we een aparte afdeling gecreëerd. Kortom, dit pand op bedrijventerrein de Smokkelhoek biedt meer ruimte en mogelijkheden voor ons om ook dit jaar en de komende jaren door te groeien. Met een team van vijftien mensen staan we elke dag weer klaar voor onze klanten om van De Nood Groep een deugd te maken.

Verkoop en verhuur van grondverzetmachines

Sinds de jaren ‘90 is De Nood actief in het verkopen en verhuren van diverse grondverzetmachines. Wij checken de geschiedenis en de huidige staat van de machines van top tot teen. Daarnaast zijn alle machines voorzien van een VCA certificaat waardoor onze klanten zeker zijn van een veilige huur of koop. Ben jij op zoek naar een nieuwe of gebruikte machine die past bij jouw wensen? Bij De Nood Groep vind je ongetwijfeld waar je naar op zoek bent. We hebben een breed assortiment aan gloednieuwe en tweedehandse heftrucks en hogedrukreinigers.

Ook onze heftrucks zijn voorzien van een veiligheidscheck en VCA certificaat en zijn ideaal voor het verplaatsen van lichte en zwaardere spullen. Onze hogedrukreinigers zijn er voor de lichte reinigingswerkzaamheden, maar ook voor de grotere klussen. Ben je op zoek naar een heftruck of een hogedrukreiniger? Bij De Nood ben je aan het juiste adres. Wij helpen je graag verder met het kopen van de juiste heftruck of hogedrukreiniger.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio