11.9 C
De Bilt

Toeristische website debloesemvanzeeland.nl vervangt de VVV in Zeeland

Vorige week donderdag 21 juli is de website www.debloesemvanzeeland.nl live gegaan. Door het wegvallen van de VVV is de taak rondom het gastheerschap terug bij gemeenten komen te liggen. De gemeente Kapelle kende voorheen nog geen geschikt middel om het toeristisch aanbod onder de aandacht te brengen. De nieuwe website is opgericht in nauwe samenwerking met lokale (toeristische) ondernemers.

Nauwe samenwerking met toeristische ondernemers

Voor de invulling van de toeristische website is nauw samengewerkt met de toeristische ondernemers. Hiervoor zijn sessies georganiseerd om het gastheerschap met de ondernemers te bespreken en inhoud te geven. Door deze samenwerking geeft de website een mooi overzicht van de activiteiten, bezienswaardigheden en ondernemers in de Bloesem van Zeeland.

Bezoek, beleef en bewonder de Bloesem van Zeeland

Eén van de onderdelen binnen de website is de agenda, waar toeristen in één oogopslag kunnen zien wat er te beleven is in de gemeente Kapelle. Daarnaast is er algemene informatie te vinden over de dorpen, highlights en tips om de omgeving te verkennen. Alle ondernemers hebben de mogelijkheid zichzelf te profileren op de website, onder het kopje ‘doen’.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio