5.3 C
De Bilt

Een boost voor Bijzondere Overnachtingsplaatsen Borsele

Borsele – Overnachten in Bijzondere Overnachtingsplaatsen, zoals een omgebouwde kiosk naast het station van de Stoomtrein of wakker worden aan de Zwaakse Weel? Stichting Landschapspark Borsele organiseert op maandag 28 mei in ’s-Heer Abtskerke een Meet & Match-bijeenkomst voor iedereen die interesse heeft in het realiseren van een bijzondere overnachtingsmogelijkheid in de gemeente Borsele.

Landschapspark Borsele en bijzondere overnachtingsplaatsen zijn een goede match. Door te overnachten op een unieke plek, zonder anderen om je heen, ervaar je de schoonheid en waarden van het landschap het beste. In Borsele kan dit nog maar op enkele plekken en dat zouden er best meer mogen worden. Daarom brengt de Stichting Landschapspark Borsele, in samenwerking met de gemeente Borsele, vraag en aanbod via een bijeenkomst bij elkaar.

De stichting roept mensen die interesse hebben in het bouwen of realiseren van een BOB en mensen die grond hiervoor beschikbaar willen stellen op om op 28 mei om 17.15 uur naar het Dorpshuis Versvliet in ’s-Heer Abtskerke te komen. Door mensen met ideeën en inwoners met ruimte bij elkaar te brengen, hoopt de stichting het aantal BOB’s in Borsele een boost te kunnen geven. Ter inspiratie worden enkele voorbeelden uit andere regio’s getoond. Ook komen een aantal van de huidige BOB-exploitanten aan het woord. Onder het motto ‘Heeft u een idee, wij schetsen met u mee’ is er ook een architect aanwezig die meteen al een grove verbeelding van de beoogde BOB op papier zet.

Iedereen is van harte welkom om zich op te geven en deel te nemen. Voor een kleine maaltijd wordt gezorgd. Graag aanmelden via mjasperse@borsele.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio