5.9 C
De Bilt

Gemeente Kapelle wil met ondernemers economisch actieplan opstellen

Kapelle is een ondernemende gemeente. De gemeente Kapelle gaat daarom met ondernemers in gesprek over hoe de lokale economie samen naar een hoger plan getild kan worden. Hiervoor nodigt de gemeente alle ondernemers uit voor een bijeenkomst op woensdag 31 oktober 2018 in De HeyZon in Kapelle.

 

Ondernemerspeiling

In het begin van dit jaar is een ondernemerspeiling uitgevoerd. Uit respons blijkt dat veel van de ondernemers mee willen praten over onderwerpen als dorpspromotie, bedrijventerreinen, duurzaamheid, recreatiefaciliteiten en het stimuleren van woon-/vestigingsklimaat. Met de bijeenkomst wordt een vervolg gegeven aan de uitkomsten van de ondernemerspeiling.

Economisch actieplan

Om ook daadwerkelijk tot praktische vervolgstappen te kunnen komen, wil de gemeente Kapelle samen met ondernemers een economisch actieplan opstellen. Wat kan er gezamenlijk gedaan worden om de lokale economie verder te versterken en daarmee het bruto lokaal product te verhogen? Het traject wordt begeleid door Stichting Clok, zij hebben veel ervaring met vergelijkbare trajecten in andere gemeenten. De resultaten van de ondernemerspeiling zullen deze avond ook gepresenteerd worden.

 

Deze avond inventariseren we de ideeën en vervolgstappen. De start van de bijeenkomst is om  18.00 uur, het formele gedeelte begint om 18.30 uur in De HeyZon, Jufferswegje 31 in Kapelle.

 

Ondernemers kunnen zich tot en met 23 oktober 2018 opgeven via e.philipse@kapelle.nl.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio