4.8 C
De Bilt

Goese inwoners leveren fietsen in tijdens actie voor ANWB Kinderfietsenplan

Op de Grote Markt in Goes vindt vandaag tussen 10:00 en 14:00 uur een fietsinzamelactie plaats voor kinderen waarvan de ouders geen geld hebben om (kinder)fiets(en) te betalen. Inwoners leveren rijwielen in die niet meer gebruikt worden. Wethouder Welzijn André van der Reest bracht zojuist een fiets naar het inzamelpunt. De actie is onderdeel van het ANWB Kinderfietsenplan, een samenwerking tussen de ANWB, Leergeld Nederland en lokale maatschappelijke organisaties. Hier zijn dat het AFAC en het Wijkbedrijf Goes-Zuid.

Wijkbedrijf Goes-Zuid

‘Deze actie sluit mooi aan bij één van de vele speerpunten uit het coalitieakkoord van het nieuwe college. Namelijk: nog meer aandacht voor kinderen in armoede. Iedereen moet mee kunnen doen, ook op de fiets. Omdat te bereiken, werken we samen. Daarom bedank ik alle mensen die een fiets inleveren en de medewerkers van Wijkbedrijf Goes-Zuid die deze opknappen’, aldus wethouder Van der Reest.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het ANWB Kinderfietsenplan op www.anwb.nl/kinderfietsenplan. Dan kun je lezen dat de organisatie voor ieder kind een fiets wil.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio