2.8 C
De Bilt

Ook dit jaar weer gratis bewegen voor ouderen in ’s-Gravenpolder met FYLM

Borsele – Borselse ouderen kunnen ook dit jaar weer gratis meedoen met FYLM, een ondersteuningsprogramma om te bewegen voor oudere inwoners. De proef van Borsele Beweegt van vorig jaar was namelijk een groot succes.

Bewegingsondersteuning Borsele Beweegt

Borsele Beweegt bood het beweegondersteuningsprogramma voor ouderen vorig jaar als proef aan in Vorsvliet. We begonnen met een paar mensen. Inmiddels doen vijftien mensen trouw iedere week mee. Op tv worden oefeningen afgespeeld die deelnemers zittend of staand (naast een stoel) kunnen meedoen. Er is niet alleen aandacht voor het soepel houden van het lichaam, maar ook van de hersenen. Naast beweegoefeningen komen er ook quizvragen en natuurbeelden langs.

Alle ouderen welkom

Niet alleen bewoners van Vorsvliet zijn welkom, ook andere Borselse ouderen zijn van harte welkom om aan te sluiten. De beweegactiviteit is elke dinsdag om 11:00. Vooraf (10:30) drinken we samen gezellig een kopje koffie. Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig. Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met buurtsportcoach Erwin Franse via 06-38720728.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio