3.2 C
De Bilt

Gratis duurzame producten voor inwoners gemeente Borsele!  

Gemeente Borsele gratis duurzame producten aan, om mensen bewust te maken en te helpen in deze koudere tijden. Want in de wintermaanden kan het af en toe best koud zijn. Dat betekent dus extra stoken!. In de centrale hal van het gemeentehuis staat vanaf maandag 19 februari een tentoonstelling met duurzame producten en uitleg over de maatregelen.

Wethouder Arno Witkam: ‘Verandering begint op lokaal niveau. Met deze tentoonstelling willen we niet alleen inwoners inspireren om maatregelen te nemen, maar ze ook daadwerkelijk aanzetten tot actie door het uitdelen van een gratis product. Zo zetten we ons samen in voor een duurzame omgeving!’

Duurzame producten

Inwoners kunnen de duurzame producten bekijken op een speciale ingerichte tafel in de centrale hal. Ook vinden ze hier meer informatie en uitleg over de verschillende producten. Inwoners die hier gebruik van willen maken, mogen naar keuze 1 product meenemen. Op deze manier wil de gemeente Borsele inwoners een klein steuntje in de rug bieden om hun energiekosten te verlagen. Er staan verschillende producten zoals: ledlampen, stekkerdozen, deurdrangers, waterbesparende douchekoppen, leidingisolatie, radiatorfolie en een brievenbusborstels. Per product staat er uitleg bij op welke manier inwoners dit kunnen gebruiken.

Naast de gratis producten, verloot de gemeente Borsele ook acht radiatorventilatoren ter waarde van 65,- euro. Inwoners kunnen hun gegevens achterlaten en aan het einde van de tentoonstelling worden er 8 lootjes getrokken. De inwoners die in de prijzen zijn gevallen, krijgen hiervan dan bericht.

De tentoonstelling duurt tot en met 14 maart en voor de producten geldt: op is op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio