7.2 C
De Bilt

Kapelle maakt hét

Kapelle – Grandioze, groots opgezette familiedag Kapelle! Zaterdag 2 juni 2018 is het feest in het buitenbad van Kapelle (met minder goed weer, wijken we uit naar het binnenbad en de sporthal). Dit keer wordt er groots uitgepakt met onder andere ‘Heel de gemeente bakt’ (voor aanmelding zie onder), graffitimuur van wel 20 meter voor jong en oud, spectaculair springkussen, gezellige modeshow, barbecuehoek, leuke wedstrijdjes, cupcakes versieren door kinderen en meet & greet met de ‘Heel Holland bakt’ winnaar Menno de Koning (winnaar 2014, je weet nog wel…die met baard).

Vanaf 13.00 uur zijn de deuren geopend en is het gratis binnenkomen en zwemmen in het buitenbad  Groene Woud in de gemeente. Een hele middag zijn er doorlopende activiteiten voor jong en oud. Verder is ondernemend Kapelle zichtbaar aanwezig met gezellige kramen vol handige info en leuke gadgets.

Een greep uit het middagprogramma:

13.00 uur gaan de deuren open, voor iedereen gratis entree
13.30 uur start wedstrijdje ‘Bommetje’, wedstrijdje stoepkrijten en opening graffitimuur
14.00 uur start jureren taarten ‘Heel Kapelle bakt’ (jury o.a. Menno de Koning)
14.00 uur start modeshow, cupcakes versieren voor kinderen
15.00 uur bekend maken winnaar ‘Heel Kapelle bakt’
15.30 uur meet & greet Menno de Koning
16.00 uur bekendmaking winnaars wedstrijdjes
17.00 uur afsluiting en einde middag

Er zijn leuke prijzen te winnen zoals een minuut gratis winkelen in de plaatselijke supermarkt. Deelnemers gezocht: wil je meedoen met ‘Heel de gemeente bakt’? Meld je dan voor 26 mei 2018 aan via missbaktaart@zeelandnet.nl. Kijk voor info op www.missbaktaart.nl.

Deze dag wordt gezamenlijk georganiseerd door Optisport, Miss Baktaart en Jongkapelle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio