6.6 C
De Bilt

Nieuw mural-kunstwerk in Wolphaartsdijk
Dorpsbewoners kiezen favoriet ontwerp

In Wolphaartsdijk komt een mural. Dit najaar tovert kunstenaar Jan-Willem Hament de muur van de gymzaal in de Van der Baanstraat om tot een kunstwerk. Hament, bekend van Leuntje en Merien, maakt drie ontwerpen waaruit dorpsbewoners kunnen kiezen.

Stembussen

Stemmen op het favoriete ontwerp kan vanaf maandag 19 september 16.00 uur tot en met maandag 26 september. De stembussen staan bij De Griffioen, woonzorgcentrum Meuleweie en supermarkt Boon’s Markt. Na afloop telt de dorpsvereniging de stemmen. Het ontwerp met de meeste stemmen verschijnt naar verwachting in oktober al op de muur.

Ontwerp 1 – Beeld: Jan-Willem Hament
Ontwerp 2 – Beeld: Jan-Willem Hament
Ontwerp 3 – Beeld: Jan-Willem Hament

Vrijwilligers gezocht

Voor de kunstenaar aan de slag kan, wordt de gevel voorbereid. Inwoners kunnen zich opgeven om te helpen met het aanbrengen van de onderlaag op de gevel, door te mailen naar m.loeve@goes.nl.

Bekijk alle mural-kunstwerken

Het project is van de Culturele Raad van de gemeente Goes. Inmiddels zijn de indrukwekkende kunstwerken een vertrouwd zicht voor bewoners en bezoekers van de gemeente Goes. In totaal zijn er nu al 23 in de gemeente te bewonderen. Op www.goesisgoes.nl/muralgoes zijn de locaties van de bestaande mural-kunstwerken te vinden.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio