14.8 C
De Bilt

Ouder worden, jong blijven: inspirerende verhalen uit Borsele

Ouder worden betekent niet dat je je enthousiasme en energie verliest. Juist niet! Seniorenraad Borsele is voor Nationale Ouderendag op zoek naar inwoners boven de 65 jaar die laten zien dat je op latere leeftijd nog steeds iets nieuws kunt leren of iets moois voor jezelf of een ander kunt doen.

Dat kan bijvoorbeeld gaan om het leren van een nieuwe taal of sport, het organiseren van een activiteit, het zorgen voor anderen of een bijzondere reis maken. Het vrijwilligershuis in Borsele hoort graag hoe mensen ondanks hun leeftijd zich volop inzetten voor een ander, de maatschappij of om hun dromen na te jagen.

Verhalen van ouderen in Borsele

We zijn heel benieuwd naar alle verhalen! U kunt ons uw eigen verhaal vertellen, maar u kunt ook iemand anders nomineren en ons vertellen wat deze persoon doet.  De voorwaarde voor opgave is dat deze persoon in Borsele woont en ouder is dan 65 jaar. De winnaar wordt in het zonnetje gezet en krijgt een heerlijke lunch.

Winnaars van vorige jaren waren meneer Verbeek, die in zijn moestuin groenten voor de voedselbank verbouwt, meneer De Winter die een boek schreef over zijn levensgeschiedenis en meneer De Kok die vrijwilliger is in het Bevrijdingsmuseum.

Nomineren kan tot 18 september via 0113-311999 of info@vrijwilligershuis.nl.  We zijn benieuwd naar alle bijzondere verhalen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio