5.3 C
De Bilt

Seniorenraad Borsele geeft vrijdag 7 oktober een jubileumfeest in de Jeugdhoeve in ’s-Heerenhoek

Borsele – In oktober 2020 bestond de seniorenraad precies twintig jaar, maar toen kon het feest niet doorgaan vanwege corona. In plaats daarvan brachten we toen het boekje Dorpsgezichten uit, met bijzondere verhalen van Borselse senioren. Maar we beloofden de Borselse ouderen dat we het feest later zouden inhalen. Daarom geven we op Nationale Ouderendag alsnog een feest in ‘s-Heerenhoek. Om ons jubileum én de Nationale Ouderendag te vieren.

55-plussers in Borsele

Borselse ouderen (55+) zijn van harte welkom dit van 14.30 tot 16.30 met ons mee te vieren! Het belooft een gezellige middag te worden met een optreden van cabaretduo de Freesia’s. Toegang is gratis. Aanmelden is verplicht en kan tot en met 3 oktober. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld u dus snel aan bij het VrijwilligersHuis via 0113-311999.

Seniorenraad 20 jaar actief

Wethouder Marga van de Plasse: ,,Al 20 jaar is de seniorenraad in Borsele actief. Ze adviseert en organiseert met enthousiasme ten bate van onze 55 plussers. Dit jubileum mag en kan gelukkig gevierd worden. Wat is dan een beter moment dan de jaarlijks terugkerende Nationale Ouderendag. Feesten doen we graag samen en positieve aandacht met een portie gezelligheid doet echt iedereen goed. Soms in het klein, soms groot en groots. Zorg dat u er 7 oktober bij bent en kom mee genieten van een onvergetelijke gezellige middag!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio