3.2 C
De Bilt

Spectra in podium De Klomp vierde voorronde

Ovezande – Vanavond vindt de vierde voorronde van Spectra plaats in podium De Klomp in Ovezande. Tijdens deze avond strijden de bands Nameless, Milestone en Undercover Rythms om een plek in de finale die tijdens Klomppop wordt georganiseerd. De special act deze avond is Het Gezelschap.

Aanvang: 20:00 uur
Locatie: Podium de Klomp, Ovezande

Spectra,vierde voorronde

Deze muzikale talentenjacht biedt jonge bandjes een heus podium. De Jongerenraad Borsele organiseert hiervoor vijf gratis voorrondes per jaar in samenwerking met de Klomp Ovezande. Een vakkundig jury helpt de bandjes verder met hun jurycommentaar en verdeelt de tickets voor finale op Klomppop. Daarbij heeft elke avond een special act. Doorgebroken bands trakteren publiek zo op fijne muziek. Deze combinatie maakt Spectra al jaren een tot een succesvol event voor muzikanten en muziekliefhebbers. 

Special Act: Het Gezelschap

Het Gezelschap is een trio bestaande uit Jordy (De Likt), Diggy Rast (Brandwerk) en Juno Rissema, de nachtburgemeester van de stad Dordrecht. Op papier ziet die combinatie er misschien gek uit, maar degenen die deze muzikanten al kennen, weten dat dit een unieke en energieke ervaring zal worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio