8.6 C
De Bilt

Spectra Voorronde 3: Face the music!

Overzande – Afgelopen vrijdag 18 januari vond de derde voorronde van Spectra plaats in podium De Klomp in Ovezande. Deelnemers aan de voorronde waren The Flow, The family first en sTony. De special act deze avond was AAD.

De uitslag

De voorronde werd gewonnen door de Walcherse rapper sTony. Hij staat in de Spectra finale tijdens Klomppop Festival. De publieksprijs werd gewonnen door de Zeeuws-Vlaamse band The Flow, die met een wildcard ook nog steeds kans maakt op een plek in de finale. De jury op deze avond bestond uit Kevin van Gorkom, Donald Joosse en Hugo van Rooijen.

Spectra

Deze muzikale talentenjacht biedt jonge bandjes een heus podium. De Jongerenraad Borsele organiseert hiervoor vijf gratis voorrondes per jaar in samenwerking met de Klomp Ovezande. Een vakkundige jury helpt de bandjes verder met hun jurycommentaar en verdeelt de tickets voor finale op Klomppop. Daarbij heeft elke avond een special act. Doorgebroken bands trakteren zo publiek op fijne muziek. Deze combinatie maakt Spectra al jaren een tot een succesvol event voor muzikanten en muziekliefhebbers. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio