11 C
De Bilt

Spectra Workshopdag en voorronde: We mogen weer part. II! DE UITSLAG!

Afgelopen zaterdag 23 april werd in De Klomp in Ovezande de tweede workshopdag en voorronde van Spectra georganiseerd. Overdag kregen alle deelnemers workshops aangeboden onder leiding van professionals en werd er in de avond een voorronde georganiseerd.  De jury winnaar en publiekswinnaar gaan door naar de finale die op Klomppop festival wordt georganiseerd. Deelnemers aan de workshops en voorronde waren: Band Be Four You, GrainBait en The Morning Indefinite. De special act deze avond was de Haagse formatie Prins S. en De Geit.

De uitslag

De voorronde werd gewonnen door de vijfkoppige band Band Be Four You. De publieksprijs werd gewonnen door Indie band The Morning Indefinite uit Geersdijk. Beide bands gaan door naar de finale die op Klomppop Festival wordt georganiseerd. De jury op deze avond bestond uit Auke van Laar, Hugo van Rooijen, Donald Joosse, Daniël Sanderse en Maurits van de Sluis.

Be for you – Foto: Joris van Moort

Spectra

Deze muzikale talentenjacht biedt jonge bandjes een heus podium. De Jongerenraad Borsele organiseert hiervoor vijf gratis voorrondes per jaar in samenwerking met Podium de Klomp Ovezande. Een vakkundige jury helpt de bandjes verder met hun jurycommentaar en verdeelt de tickets voor finale. Normaliter heeft elke avond een special act. Doorgebroken bands trakteren zo publiek op fijne muziek. Deze combinatie maakt Spectra al jaren een tot een succesvol event voor muzikanten en muziekliefhebbers. 

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio