18.3 C
De Bilt

Stadskantoor Goes heeft nieuwe expositie

In de publieksruimte van het Stadskantoor in Goes is van dinsdag 1 augustus tot en met donderdag 31 augustus 2023 de fotografie van Wendy Peereboom te zien. De expositie is te bekijken van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur en op donderdag tot 20:00 uur.

Wendy begon met het fotograferen van dieren. Later vulde zij dit aan met het fotograferen van kinderen en koppels. Tijdens de vakopleiding fotografie maakte ze unieke tweeluiken. Een perfect plaatje is niet alleen de mooie gepositioneerde foto, maar ook het grappige beeld. Ondanks dat Wendy van elk beeld een dromerige foto creëert, blijft het karakter van het dier of kind zijn authenticiteit behouden. Tijdens de expositie vind je zowel de tweeluiken terug als overige schitterende foto’s.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de expositie op www.gemeentearchiefgoes.nl/wendy-peereboom-fotografie.

Exposeren in het Stadskantoor

In de hal van het Stadskantoor is elke maand een nieuwe expositie te zien. Exposeren is mogelijk. Mail hiervoor naar expositiegemeentearchief@goes.nl. De voorwaarden zijn te vinden op www.gemeentearchiefgoes.nl onder ‘Exposities’. Momenteel is er een wachtlijst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio