21.9 C
De Bilt

Spectra voorronde III: Happy new year!

Aanstaande vrijdag, 13 januari, wordt in De Klomp in Ovezande de derde voorronde van Spectra georganiseerd. De jury winnaar en publiekswinnaar gaan door naar de halve finale en maken kans op een finaleplek op Klomppop Festival. Deelnemers aan de voorronde zijn: M!ssGuided, TweedeHands, Grainbait en Dj DNN. De special act deze avond is Marathon.

Spectra

Deze muzikale talentenjacht biedt jonge bandjes een heus podium. De Jongerenraad Borsele organiseert hiervoor vier gratis voorrondes en twee halve finales per jaar in samenwerking met Podium de Klomp Ovezande. Een vakkundige jury helpt de bandjes verder met hun jurycommentaar en verdeelt de tickets voor finale. Normaliter heeft elke avond een special act. Doorgebroken bands trakteren zo publiek op fijne muziek. Deze combinatie maakt Spectra al jaren een tot een succesvol event voor muzikanten en muziekliefhebbers.

Special Act: Marathon

Marathon moet net als deelnemers van de hardloopwedstrijd regelmatig van de blaren bekomen. Blaren die ontstaan door spel vol overgave, maar ook symbool staan voor de blaren waar hun generatie steeds vaker op moet zitten.

Marathon’s explosieve mix van shoegaze en postpunk leverde de band in korte tijd al een mooie staat van dienst op met o.a. optredens op Welcome to the Village, Grauzone en daarnaast 3voor12 livesessie. Debuut-single ‘Age’ werd omarmd door KINK en stond wekenlang in de Outlaw41. Na een bomvolle Popronde en met Noorderslag in het vooruitschiet maakt Marathon zich klaar voor de release van hun debuut-EP in het voorjaar van 2023.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio