2 C
De Bilt

VrijwilligersHuis Borsele: Dag van de Mantelzorg 2022

Borsele Mantelzorgers zijn dag in, dag uit in de weer voor hun naaste. Op 10 november bedankt het college van burgemeester en wethouders alle Borselse mantelzorgers voor hun inzet. Op de Dag van de Mantelzorg krijgen alle mantelzorgers een bedankje. Ook organiseren we een diner waar mantelzorgers elkaar kunnen ontmoeten.


Alle geregistreerde mantelzorgers uit de gemeente Borsele krijgen een cadeau met daarbij een uitnodiging voor een diner later deze maand. Daar kunnen zij genieten van een lekkere maaltijd en in contact komen met andere mantelzorgers.

Vrijwilligershuis

Wethouder Marga van de Plasse: ,,Op de Dag van de Mantelzorg zetten we de Borselse mantelzorgers in het zonnetje. We vinden het belangrijk om hen te laten zien dat we hun inzet zien en waarderen. Iedere dag zorgen zij weer belangeloos voor hun naasten, waarbij ze zichzelf soms wegcijferen. Het geeft voldoening om voor een ander te zorgen, maar het kan ook zwaar zijn. Het is belangrijk om te weten dat ze altijd terecht kunnen bij de welzijnswerkers van ons VrijwilligersHuis.”

Mantelzorgers kunnen voor een luisterend oor, informatie, advies en ondersteuning terecht bij het VrijwilligersHuis. Het is vaak lastig om hulp te vragen als de zorg te veel wordt. Toch is het belangrijk om dit wel te doen. Samen zoeken we een oplossing voor uw vraag. Meer informatie is te vinden op onze website. Bent u ook mantelzorger, maar staat u nog niet zo bij ons geregistreerd? Schrijf u dan in op onze website www.vrijwilligershuis.nl of vraag een formulier aan via 0113-311999

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio