12.3 C
De Bilt
dinsdag, 24 mei 2022

Bakkerij in brand na ontplofte scooter

Gouda-Bij een bakkerij op de Bosweg in Gouda is donderdagavond brand uitgebroken. Het vuur is volgens omwonende begonnen bij een scooter die in brand stond en daarna ontplofte waarna de brand oversloeg naar de bakkerij en naar een naastgelegen schuur.

”Voordat de brand uitbrak was een harde knal te horen” aldus een bewoners. De bewering van ooggetuigen die op 100 meter van de brand een luidruchtige man door agenten zou zijn ingerekend wordt door de politie niet bevestigd. De politie laat weten dat er niemand is gearresteerd.

De Brandweer was snel ter plaatse en heeft daarom kunnen voorkomen dat het vuur oversloeg naar een naastgelegen gebouw. Hoe groot de schade is is bij ons niet bekend. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is ons ook niet bekend. De recherche van de politie heeft deze zaak in onderzoek.

Heeft u iets gezien bij de Bakkerij?

De politie is  op zoek naar getuigen. Hebt u iets gezien? Of heeft u verdachte situaties gezien? Of weet u van wie de scooter is? Of heeft u beelden waar bewijs op kan staan? En hebt u nog niet  met de politie gesproken? Neem dan contact op met Politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio