10.6 C
De Bilt

Behandelprogramma Hersenz heeft ruimte voor nieuwe deelnemers

Gemiva heeft op haar behandellocatie in Gouda ruimte voor nieuwe deelnemers aan behandelprogramma Hersenz. In de groep die in april start, zijn nog enkele lege plaatsen. Hersenz is er voor mensen met hersenletsel die klaar zijn met revalideren, maar nog klachten ervaren in het dagelijks leven. Belangstellenden vinden meer informatie via www.gemiva.nl/hersenz of kunnen bellen met de afdeling Zorgbemiddeling van Gemiva, telefoon 088 205 24 00.

Niet-aangeboren hersenletsel (nah) heeft een enorme impact op het leven van de getroffene en zijn/haar naasten. Van het ene op het andere moment – door bijvoorbeeld een beroerte of ernstig ongeluk – staat je leven op zijn kop. Blijvend hersenletsel veroorzaakt vaak cognitieve klachten, psychische problemen, vermoeidheid of fysieke klachten. Hoe ga je om met die veranderingen en beperkingen? En hoe verwerk je het verlies en vind je opnieuw de balans? Daarmee gaan deelnemers tijdens een behandeling aan de slag.

Behandeling thuis

Het programma bestaat uit modules die aansluiten op persoonlijke behandeldoelen. De behandeling is gericht op verbetering van kwaliteit van leven. De behandelaars komen ook thuis. Dat doen ze net zo vaak als nodig is om de deelnemer het geleerde te laten toepassen in het dagelijks leven. En om zijn of haar naasten te ondersteunen.

Meer informatie over Hersenz

Op de website van Gemiva vind je meer informatie, o.a. een test om na te gaan of de behandeling wat voor jou is. Voor meer informatie kun je ook mailen naar hersenz@gemiva-svg.nl of bellen met de afdeling Zorgbemiddeling van Gemiva, telefoon 088 205 24 00.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio