2.1 C
De Bilt

Opening nieuw evenemententerrein MFC de Molenstreek in Zevenhuizen

Zevenhuizen – Vrijdag 12 augustus om 19.00 uur opent locoburgemeester Bé Schollema het nieuwe evenemententerrein bij het MFC aan de Oudestreek 8a in Zevenhuizen. Dit is ook de start van de Feestweek in Zevenhuizen. Het terrein is geasfalteerd en heeft een afmeting van 120 x 45 meter. In de winter kan het terrein dienst doen als ijsbaan.

Samenwerking

In samenwerking met de verschillende verenigingen van Zevenhuizen is dit terrein tot stand gekomen. Met de inzet van de ijsbaanvereniging Voorwaarts, de werkgroep evenemententerrein, Dorpsbelangen DES, het Stichtingsbestuur van MFC de Molenstreek, alle vrijwilligers en de gemeente Westerkwartier ligt er nu een mooi evenemententerrein. Het terrein leent zich voor diverse activiteiten. Dit draagt bij aan de leefbaarheid en de sportieve activiteiten in Zevenhuizen.

Activiteiten

Na de opening zijn er skeeler demonstraties onder leiding van meervoudig Nederlands kampioen Geert Kruims. Hij is oud-inwoner van Zevenhuizen. Daarnaast zijn er in het MFC dartwedstrijden en buiten nog diverse activiteiten en muziek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio