15.8 C
De Bilt

Gemeente en stichting Platform Sport, Spel en Bewegen

Waddinxveen – Op 26 februari werd het convenant tussen de gemeente Waddinxveen en de stichting Platform Sport, Spel en Bewegen ondertekend. Wethouder Brigitte Leferink (Sport) zette haar handtekening onder de samenwerking namens de gemeente. Daniëlle van den Berg (voorzitter) en Jos Koppen (secretaris) tekenden namens het Sportplatform. Het platform adviseert het college, gevraagd en ongevraagd over het sport- en beweegbeleid van en in de gemeente Waddinxveen. Door de samenwerking vast te leggen in een convenant ontstaat een waardevol en deskundig partnerschap op het gebied van sport, spel en bewegen.

Wethouder Brigitte Leferink blij met samenwerking

“Sport, spel en bewegen zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Daarom vindt de gemeente het belangrijk om een duurzame samenwerking aan te gaan. We willen de stichting betrekken bij allerlei onderwerpen op het gebied van sport, spel en bewegen. Zo krijgen we belangrijke meningen en reacties uit de eerste hand.”

Groot en divers aanbod

Er is een groot en divers aanbod van sport, spel en bewegen. Daardoor heeft de stichting een brede visie. Het belangrijkste doel van de stichting is dat zoveel mogelijk inwoners mee doen aan allerlei vormen van sport, spel en bewegen.

Het platform stimuleert sport

Nieuwe aanvragen voor een stimuleringsbijdrage zijn mogelijk. Het Sportplatform roept organisaties op daar gebruik van te maken. Ook is het platform op zoek naar een verbindingsmanager die de stichting, verenigingen en andere aanbieders van beweging helpt bij vragen en problemen. De verbindingsmanager heeft daarnaast een rol bij het uitvoeren van het lokaal sportakkoord. Kijk voor meer informatie op sportplatformwaddinxveen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio