14.4 C
De Bilt

Het Groene Eiland nieuwe naam voor Jenaplan Het Vlot in Gouda

Gouda – De teamleden van de school dragen een nieuwe naam op de foto, maar ook de school zelf zal vanaf deze week een nieuwe naam dragen. Voorheen “Jenaplanschool Het Vlot” is op zaterdag 10 september tijdens het-grote-zomer-feest, voorzien van een nieuw logo en een nieuwe naam. 

Nieuwe naam: Het Groene Eiland

Het Groene Eiland is een school van Klasse, de stichting is achter de schermen druk bezig met het doorvoeren van de nieuwe naam, zo zullen er binnenkort borden op de gevel en op de ingangen pronken en zullen de ramen aan de kant van het schoolplein bestickerd worden. Onder Het Groene Eiland vallen ook ‘Peutergroep Het Groene Eiland’ en ‘BSO Het Groene Eiland’. Beiden onderdeel van Stichting Quadrant Kinderopvang.

Op Het Groene Eiland is er onderwijs en opvang voor kinderen vanaf 2 jaar.

Het feest op zaterdag 10 september is druk bezocht door jong en oud, zo waren er verschillende activiteiten in en om school. Van springkussen, tot glitter tatoo, van blikwerpen tot lekker bewegen met klimparcours in de speelzaal. De bewoners van Het Groene Hof (onderdeel van het Knarrenhof) kwamen ook een kijkje nemen. Voor ouders met kinderen die het feest hebben moeten missen is er altijd de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een rondleiding in de school. 

U kunt het Groene Eiland vinden aan Oost-hoef 3 te Gouda.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio