1.4 C
De Bilt

Kunstenaars openen hun deuren tijdens Nationale Kunstweek 2018

Bodegraven Reeuwijk – In heel Nederland vindt van 10 tot en met 18 november 2018 de zestiende editie van de Nationale Kunstweek plaats. Ook in onze gemeente openen tal van kunstenaars, ateliers, galerieën en musea hun deuren.

Opening Kunstweek

De opening van de Kunstweek wordt gedaan door wethouder Robèrt Smits en vindt plaats op zaterdag 10 november om 10.00 uur bij Hoek 29, Marktstraat 29 in Bodegraven. Het themabeeld van dit jaar is geïnspireerd op het feit dat bijna iedereen in Nederland zich af en toe bezighoudt met (het maken van) kunst.

Verschillende activiteiten

Gedurende de week zijn er op verschillende locaties in de gemeente kunstzinnige locaties te bezoeken. Deze locaties organiseren veel speciale activiteiten zoals exposities, demonstraties en rondleidingen.

Actueel overzicht

Kunstliefhebbers vinden op www.kunstweek.nl het actuele overzicht van alle deelnemende locaties die tijdens de Kunstweek te bezoeken zijn. Ook vindt u hier meer informatie over het Landelijk Atelierweekend, Kunstenaar van het jaar, de Nationale Kunstdagen en andere evenementen tijdens de Kunstweek.

Voor een overzicht van de deelnemende locaties in Bodegraven-Reeuwijk kunt u kijken op www.buitengewoonbodegravenreeuwijk.nl/kunstweek/

Stichting Kunstweek

Stichting Kunstweek organiseert ieder jaar de Nationale Kunstweek. Deze stichting staat voor de collectieve promotie van beeldende kunst. Als u vragen of wensen heeft of ideeën heeft om samen te werken met Stichting Kunstweek kunt u een e-mail sturen naar info@kunstweek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio