10.8 C
De Bilt

Magazine ‘Buitengewoon Leven’ gelanceerd

Bodegraven/Reeuwijk – De stichting Promotie Bodegraven-Reeuwijk brengt het 1ste nummer uit van een nieuw magazine. Hierin staat het leven, werken en wonen in alle kernen van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk centraal. De inhoud van dit blad is samengesteld in samenwerking met ondernemers, bewoners en relevante andere partijen zoals SAM.

Het magazine biedt een kijkje in de keuken van onze cultuur, het leven, wonen en werken. Persoonlijke verhalen, interviews en reportages staan centraal. Wonen, leven en werken in onze prachtige gemeente omvat niet alleen genoeg aanbod aan huizen of scholen om de hoek. Het is een totaalbeeld van voorzieningen én persoonlijke beleving, waardoor het hier prettig wonen en werken is.

Het tijdschrift wordt verspreid via diverse uitgiftepunten binnen onze gemeente (de Huizen van Alles, supermarkten, Klantcontactcentrum, gemeentehuis, makelaars, Landal De Reeuwijkse Plassen, enzovoort). Wij doen ons uiterste best om uiterlijk 1 juni de magazines op de uitgiftepunten te hebben liggen.

Wilt u weten waar u het tijdschrift kunt ophalen, kijkt u dan even op:https://www.buitengewoonbodegravenreeuwijk.nl/magazine-buitengewoon-leven/. U vindt hier ook de link naar het magazine.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio