15.6 C
De Bilt

11 april laatste Meedenkavond invulling Campuspark

De gemeente Eemsdelta, samen met Jong Noord en de Campus Eemsdelta Groningen, nodigt je 11 april uit voor de laatste meedenkavond over de invulling van het Campuspark. Deze avond presenteren we het bijgewerkte plan, ontworpen door de landschapsarchitecten van Baljon, dat vorm heeft gekregen dankzij de input van inwoners uit Eemsdelta.

Een park voor en door Eemsdelta

We hebben intensief samengewerkt met de inwoners uit Eemsdelta om een definitief plan te ontwikkelen voor het park aan de noordzijde van de campus. De inzichten van vier eerdere bijeenkomsten waren erg belangrijk voor deze fase van de planning. Nu is het moment om het definitieve plan te presenteren, waarbij we nog een laatste keer uitkijken naar jullie feedback.

Jouw mening telt tijdens Meedenkavond

“We staan op het punt om een prachtig park aan onze gemeente toe te voegen, dat in de komende jaren een waardevolle bijdrage zal leveren,” zegt Jan Menninga, wethouder van de gemeente Eemsdelta. “Deze laatste meedenkavond is een belangrijk moment voor het verzamelen van feedback om het plan zo inclusief en verrijkend mogelijk te maken.”

Datum en locatie

  • Datum: Donderdagavond 11 april
  • Tijd: Inloop vanaf 19:00, met een programma dat loopt van 19:30 tot 21:00
  • Locatie: Campus Club, Pastorielaan 2, Appingedam

De avond bestaat uit een presentatie van de plannen door Landschapsarchitectenbureau Baljon, gevolgd door een discussiesessie waarin we iedereen uitnodigen om ideeën en meningen te delen.

Aanmelden en meer informatie

Meld je aan via het aanmeldformulier op onze website: campuseemsdelta.nl/meedenkavond. Daar vind je ook meer details over de plannen voor het Campuspark.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio