13.6 C
De Bilt

Albert Heijn Appingedam sluit tijdelijk voor grote verbouwing

Appingedam – Albert Heijn aan het Overdiep in Appingedam sluit woensdag 2 september om 15:00 uur tijdelijk de deuren voor een grote verbouwing. De supermarkt wordt omgebouwd tot het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.

Nadruk op Vers

De nadruk ligt in de vernieuwde winkel op vers, lekker en gezond eten. Afrekenen gaat sneller door meer zelfscan en scan & go-kassa’s. Woensdag 16 september om 11:00 uur gaat Albert Heijn weer open.

Vanaf 16 september weer open in Appingedam

De winkel krijgt een heuse metamorfose en wordt ruim opgezet met een groter versaanbod. “We gaan onze klanten zeker verrassen met een ruime keuze aan groente, fruit, verspakketten, brood, banket, vleeswaren en alles voor de borrel,” zegt supermarktmanager Els Heethuis enthousiast. “We krijgen naast de bekende zelfscankassa’s ook tien scan & go-kassa’s, waarmee het afrekenen nog sneller gaat.” Het team van Albert Heijn Appingedam staat vanaf woensdag 16 september weer helemaal klaar om iedereen in de vernieuwde winkel te verwelkomen.

Alternatieven

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in de buurt: Albert Heijn Willemstraat 26 in Delfzijl, Albert Heijn Hoofdweg 164 in Siddeburen, Albert Heijn Pastoriepad 1 in Loppersum, Albert Heijn Hoofdstraat – Oost 9 in Uithuizen en Albert Heijn Obergon 2 in Winsum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio