2 C
De Bilt

Mooie Muren aan de Utrechtselaan in Stadskanaal compleet met Mooie Muur 6

Hoewel KunstwerkT NL even op zich heeft laten wachten, komt het laatste deel van Mooie Muren eraan! Op 15 augustus start de Rotterdamse Nina Valkhoff namelijk aan de zesde muur in Stadskanaal. 

Mooie Muren

De Mooie Muren zijn onderdeel van het project Street Art Stadskanaal georganiseerd door KunstwerkT NL. Nina Valkhof begint op 15 augustus aan haar Mooie Muur in Stadskanaal, de zesde Mooie Muur op een rij. Michel Velt, Marcus GOMAD Debie, Case MaClaim, Kitsune Jolene en BKFoxx zijn de street artists vanMooie Muur 1 tot en met 5 en street artist Filipe Lourenco heeft Mooie Keet 1 in Alteveer op naam staan.

Muurschildering van Nina Valkhoff
Muurschildering van Nina Valkhoff – Foto: KunstwerkT NL

Street Art zet aan tot nadenken

“We gaan verder waar we gebleven zijn en Stadskanaal weer een stukje trotser maken met een muurschildering van wereldklasse”, aldus Marion van der Laan, vrijwilliger bij KunstwerkT NL. Nina Valkhoff is illustrator en muralist en ruim 20 jaar actief kunstenares. Haar werk is wereldwijd te zien in de straten van Zweden tot Mexico en van Portugal tot Argentinië. Grote muurschilderingen maken is haar passie. Nina houdt ervan om haar mooie muren te bedekken met planten en (bedreigde) dierensoorten. Nina zegt hierover: ‘met mijn  muurschildering wil ik onze voorliefde voor schattige of gewonere dieren laten zien.’

Volg de ontwikkelingen

De ontwikkelingen zijn te volgen via de website https://kunstwerktstadskanaal.nl en de facebookpagina van KunstwerkT NL. Maar het blijft altijd leuker om op de locatie zelf te kijken. Houd ook onze FB pagina in de gaten want we gaan tijdens de werkzaamheden van Nina Valkhoff een extra rondleiding in de avonduren organiseren. Datum en tijd maken we bekend op onze FB pagina.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio