13.1 C
De Bilt

Panna Knock Out on Tour: straatvoetbalevent met Nasser el Jackson op vrijdag 7 juli in Hoogezand

Op vrijdag 7 juli komt ‘Panna Knock Out on tour’ naar Hoogezand. Dit straatvoetbalevenement wordt in 30 wijken in Nederland georganiseerd deze zomer. Straatvoetballer en Jeugdfonds ambassadeur Nasser el Jackson komt naar Hoogezand voor een panna toernooi om kinderen en jongeren uit de wijk kennis te laten maken met straatvoetbal. De winnaar van het toernooi mag deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap Panna Knock Out deze zomer.

Samenwerking Jeugdfonds Sport en Cultuur en Panna Knock Out

Het Jeugdfonds werkt samen met Panna Knock Out om kinderen kennis te laten maken met straatvoetbal en cultuur via een breakdance workshop. Kinderen kunnen gratis meedoen. Het doel is om kinderen te laten zien dat er hele leuke manieren zijn om te bewegen en kinderen zo te motiveren zich aan te melden bij een sportclub. Kinderen die zich aansluiten bij een club zijn wekelijks in beweging, maken nieuwe vrienden en leren omgaan met winst en verlies. Bovendien vergroot het hun zelfvertrouwen. Als er thuis geen geld is voor een club, betaalt het Jeugdfonds de contributie.

Over het Jeugdfonds Sport & Cultuur 

Samen sporten, dansen of muziek maken is belangrijk voor de fysieke, mentale en sociale ontwikkeling van kinderen en jongeren. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen die opgroeien in gezinnen met weinig geld, toch lid kunnen worden van een sport- of cultuurclub. Voor deze kinderen betaalt het Jeugdfonds de contributie of het lesgeld. Meer informatie hierover is te vinden op jeugdfondssportencultuur.nl/groningen.  

Over Panna Knock Out

Panna Knock Out is een wereldwijd platform op het gebied van panna- en straatvoetbal gerund voor en door straatvoetballers. Het doel is het plezier van straatvoetbal te delen en kinderen en jongeren het plezier van straatvoetbal mee te geven. Nasser el Jackson is wereldkampioen Groundmoves, allround freestyle voetballer, entertainer en inspirator en verbonden aan Panna Knock Out. Meer informatie? Kijk op www.pannaknockout.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio