13.6 C
De Bilt

Presenteer uw onderneming op plein Westerkwartier-Noordenveld

Groningen – Het regionale bedrijfsleven uit het Westerkwartier en Noordenveld presenteert zich ook dit jaar weer gezamenlijk op de Promotiedagen. Op een strategisch perfecte locatie in de Borgmanhal is het plein Westerkwartier-Noordenveld voor velen uitgegroeid tot een vast ontmoetingspunt op de beursvloer. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor ondernemers om zich te presenteren op het plein.

Deelname met beursstand of netwerktafel

Bedrijven kunnen zich presenteren met een eigen stand, maar kunnen ook deelnemen aan het Netwerkplein Westerkwartier – Noordenveld. Deze volledig verzorgde netwerktafels maken het voor ondernemers mogelijk al voor  € 650,- deel te nemen aan de promotiedagen en zijn bij uitstek geschikt voor kleine bedrijven en zzp-ers. Voor meer informatie over de mogelijkheden kan men contact opnemen met de beursorganisatie 050 – 525 89 99 of  info@promotiedagen.nl. Aanmelden kan via www.promotiedagen.nl

Bedrijven en gemeenten

Naast een dertigtal bedrijven uit de regio, presenteren ook de gemeente Noordenveld en de nieuwe gemeente Westerkwartier zich op het Plein. Op beide dagen organiseren de gemeenten een gezellige netwerkborrel met interessante spreker. De Promotiedagen zijn dit jaar op 6 en 7 november in Martiniplaza in Groningen. Met ruim 25.000 bezoekers is dit dé bedrijvenbeurs die u als ondernemer niet mag missen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio