21.1 C
De Bilt

Uniek: uw eigen Schiermonnikoog Paddenstoel dankzij kinderburgemeester

Thijmen Bouwkamp heeft bij het aantreden als kinderburgemeester van Schiermonnikoog zich als doel gesteld om zich in te zetten voor een skatebaan op het eiland. Een ambitieus plan, maar dat mag als je burgemeester bent.

Paddenstoelen van Schiermonnikoog voor Skatebaan

De gemeente heeft in het voorjaar van 2021 alle paddenstoelen op het eiland vervangen en de “ouden” geschonken aan de VVV op het eiland. De VVV zal deze paddenstoelen nu gaan veilen om met de opbrengst een skatebaan aan te kunnen leggen. De wens van onze kinderburgemeester voor een skatebaan voor alle kinderen op het eiland is zo weer een stapje dichterbij.

Veiling door VVV vanaf 1 oktober

Vanaf 1 oktober t/m 17 oktober worden 30 paddenstoelen geveild. Eigenaar worden van zo’n uniek object kan door te bieden tijdens de online-veiling. Hoe het in zijn werk gaat is te lezen op de website van de VVV: https://www.vvvschiermonnikoog.nl/schiermonnikoog/paddenstoelenactie

De veiling start op 1 oktober om 12.00 uur en eindigt 17 oktober om 20.00 uur. Speciaal voor de inwoners van ons eiland is er een mogelijkheid om één paddenstoel te winnen, dit gaat via een loterij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio