20 C
De Bilt

Speelgroep Leek lanceert jeugdtoneelgroep voor kinderen en jongeren

Leek – Speelgroep Leek, bekend om haar jaarlijkse openluchtspel op het prachtige Podium Nienoord, breidt uit met een speciale jeugdtoneelgroep voor jongeren van 8 tot 16 jaar oud.

Jeugdtoneelgroep

Na het succes van eerdere initiatieven om kinderen en jongeren kennis te laten maken met toneel, biedt de nieuwe jeugdtoneelgroep een unieke kans voor jonge talenten om te schitteren op het podium. Met wekelijkse repetities op dinsdagavond van 18:45 u. tot 19:45 uur in Station Rodenburg en een geplande voorstelling in februari ’25, belooft dit toneelseizoen een onvergetelijke ervaring te worden.

Toneelspelen is niet alleen leuk, maar ook enorm leerzaam. Het helpt om je creativiteit te uiten, je emotionele intelligentie te ontwikkelen en zelfvertrouwen op te bouwen. Bovendien leer je samenwerken, improviseren en omgaan met diversiteit. Ben je tussen de 8 en 16 jaar oud en wil je deel uitmaken van dit avontuur op het podium?

Meld je dan aan voor de jeugdtoneelgroep van Speelgroep Leek! Ouders of jongeren die geïnteresseerd zijn in de jeugdtoneelgroep kunnen contact opnemen via mail: toneel@speelgroepleek.nl. De kosten voor het toneelseizoen bedragen slechts €35,-.

Nieuwe Voorstelling van Speelgroep Leek: Chaos en Misverstanden!

Bereid je voor op een hilarische voorstelling waarin chaos en misverstanden de hoofdrol spelen! Ontdek een wereld vol dolkomische situaties, verrassende wendingen en onverwachte ontmoetingen. Geschikt voor de hele familie! Houd onze Facebookpagina in de gaten voor updates en achter de schermen-beelden

Meespelen in onze voorstelling?

Wil je zelf deel uitmaken van dit hilarische spektakel? Kinderen vanaf 8 jaar zijn van harte welkom om mee te spelen in onze voorstellingen op 5, 6 en 7 juli. We hebben al een aantal aanmeldingen binnen, maar we zoeken nog meer enthousiaste kinderen en jongeren die willen deelnemen!

Voor meer informatie en aanmeldingen, neem contact op door te mailen naar toneel@speelgroepleek.nl.

Speelgroep Leek kijkt uit naar een bruisend seizoen vol plezier, groei en mooie herinneringen op het podium van Podium Nienoord!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio