Sportstimuleringsproject ‘Kies je Sport’ van start!

Pekela – Maandag 15 januari 2018 is het sportstimuleringsproject ‘Kies je Sport’ van start gegaan in de gemeente Pekela. Het project wordt voor de derde keer georganiseerd voor kinderen van 2½ tot 12 jaar. De gemeente Pekela organiseert ‘Kies je Sport’ in samenwerking met  sportverenigingen uit Pekela.

sportstimuleringsproject ‘Kies je Sport’

‘Kies je Sport’ is een sportstimuleringsproject voor alle kinderen uit Pekela. Deze week ontvangen de kinderen een boekje via de peuterspeelzaal of school. Dit boekje geeft een overzicht van alle kennismakingscursussen die van maart t/m juni 2018 worden aangeboden door sportaanbieders in Pekela. Kinderen van 2½ tot 12 jaar kunnen zo kennismaken met een sport naar keuze.

Interesses ontdekken

De sportcursussen vinden na schooltijd plaats op de locatie van de organiserende vereniging. Kinderen kunnen gratis meedoen zonder lid te zijn van een vereniging. Door aan een cursus mee te doen, ontdekken kinderen wat ze wel en niet leuk vinden.

Meer informatie

Wil je meer weten over het project? Neem dan contact op met team Sport van de gemeente Pekela. De kinderen die wel in de gemeente Pekela wonen, maar niet in Pekela naar school gaan kunnen via teamsport@dekompanjie.nl een boekje aanvragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img