7.5 C
De Bilt

Stadskanaal zoekt Knoalsters voor videoclip

De Gemeente Stadskanaal is op zoek naar sterren die willen schitteren in de videoclip van een nieuw  lied over Stadskanaal. Het lied “Samen Stadskanaal” is gemaakt voor de opening van het vernieuwde centrum. De première van deze videoclip vindt plaats tijdens de officiële opening van het centrum op 23 juni 2022 in, uiteraard, het nieuwe centrum van Stadskanaal.

Iedereen mag meedoen

Inwoners, ondernemers, scholen, buurten, vriendenclubs, sportverenigingen, iedereen mag meedoen. Er is al een voorlopige clip van het lied op: https://youtu.be/C58NLb34AYk. Deze clip kan gebruikt worden om op het lied te oefenen. Meedoen is simpel: Zing of playback mee met de clip. Neem dat op met de telefoon in landscape (liggend) beeld. En mail het vóór 15 juni naar videoclip@vandebond.nl.

De gemeente wil graag zoveel mogelijk Knoalsters in de clip laten schitteren. Alle ingezonden filmpjes worden hierin gemonteerd. Het gaat daarbij om de beelden. Hoe mooi of hoe vals er gezongen wordt maakt niet uit. Playbacken mag ook. Als er heel veel filmpjes binnenkomen, als de kwaliteit van het beeld niet goed is, of als de filmpjes staand opgenomen zijn, moeten er wel keuzes worden gemaakt. Er is dus geen garantie dat alle inzendingen in de clip komen. Het streven is wel om er zo veel mogelijk in mee te nemen.

Best trots op ‘Samen Stadskanaal’

Wethouder Goedhart Borgesius: “Het lied Samen Stadskanaal bezingt de stad als een klein Gronings paradijs. Daar mogen we in alle bescheidenheid best trots op zijn. Ik hoop dat zoveel mogelijk Knoalsters dat ook laten zien in de clip.” Op 23 juni is het centrum klaar en om 15.00 uur wordt het officieel geopend. Dan wordt ook de nieuwe clip gepresenteerd. Daarna is de videoclip terug te vinden op de sociale media van de gemeente Stadskanaal en komt het nummer op Spotify.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio