10.7 C
De Bilt
donderdag, 30 maart 2023

Zwem4daagse in zwembad De Kalkwijck

Tijdens de voorjaarsvakantie organiseert zwembad De Kalkwijck in Hoogezand de Zwem4daagse. Van maandag 27 februari tot en met vrijdag 3 maart 2023 kan iedereen weer veel zwemplezier beleven tijdens deze sportieve activiteit. Inschrijving is mogelijk via de kassa van het zwembad.

Zwem4daagse

Deelnemers tot 12 jaar kunnen 4 dagen lang 250 meter zwemmen. Oudere deelnemers kunnen ook kiezen voor een afstand van 500 meter of meer. De zwem4daagse start vanaf maandag 27 februari elke dag om 18.00 uur. Deelnemers hebben dan tot 19.30 uur de tijd om hun afstand te zwemmen. Uitzondering hierop is woensdag 1 maart, dan kan tot 19.15 uur gezwommen worden. De kosten zijn € 10,- per persoon en deelnemers moeten minimaal in het bezit zijn van diploma A.

Naast het zwemmen kunnen de deelnemers kijken of deelnemen aan diverse activiteiten die in het kader van de zwem4daagse worden georganiseerd:

  • Maandag: waterpolo van De Inktvis
  • Dinsdag: duiken met New Atlantis
  • Woensdag: activiteit van De Inktvis
  • Donderdag: Groninger Reddingsbrigade
  • Vrijdag: activiteit De Inktvis

Kortom, een geweldige uitdaging om samen met je vrienden, familie, collega’s of klasgenoten te beleven. Geef je snel op en doe mee aan dit leuke evenement in zwembad de Kalkwijck in Hoogezand.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio