7.5 C
De Bilt

Beweeg en Ontmoetdag bij Sportstad Heerenveen op 18 november

Op 18 november 2022 (10:00 t/m 14.00) vindt dé Beweeg en Ontmoetdag plaats bij Sportstad Heerenveen. Deze dag staat volledig in het teken van ontmoeten en het met elkaar in beweging zijn voor de leeftijdscategorie 55+. Een dag vol verbinding, ontspanning en inspiratie. Ontdek en beleef het beweegaanbod voor senioren (55) in de gemeente Heerenveen en ontdek welke ontmoetingsgelegenheden er zijn in jouw wijk.

Beweeg en Ontmoetdag

Hierbij een kleine greep uit het aanbod: Er vind een fittest plaats, een clinic valpreventie wordt aangeboden, je kan samen voetbalherinneringen ophalen bij Fuotbal Memories & en het is mogelijk om in gesprek met welzijnsorganisatie Caleidoscoop te komen. Heb je vragen of wil je jezelf aanmelden? Dat kan via lowise@scorenvoorgezondheidheerenveen.nl

Andere activiteiten op 19 oktober

Naast de Beweeg en Ontmoetdag worden er bij Sportstad meerdere activiteiten aangeboden, lijkt het u leuk om kennis te maken met een driewielfiets? Kom dan 19 oktober (12:00) naar Sportstad, aanmelden is hiervoor niet nodig. Ook wordt er 25 oktober een fittest gehouden vanaf 14.15 uur in Heerenveen centrum, locatie Trinitas kerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio