1.5 C
De Bilt

Sportstad Heerenveen organiseert kennismakingsuurtje voor 55+’ers

Sportstad Heerenveen organiseert op maandagochtend 9 oktober en vrijdagochtend 13 oktober een kennismakingsuurtje voor 55+’ers. Zij kunnen tijdens deze ochtenden gratis en vrijblijvend het sportaanbod van Sportstad ontdekken. Het is hét moment om nieuwe mensen te ontmoeten en te ervaren hoe leuk bewegen kan zijn. Ook 55+’ers die nooit eerder hebben gesport zijn van harte welkom. ‘Juist op wat latere leeftijd is het ontzettend belangrijk om te bewegen. Sporten helpt om zo lang mogelijk fit en vitaal te blijven!’.

Kennismaking met Sportstad Heerenveen

Op maandagochtend 9 oktober bestaat het kennismakingsuurtje uit een les Meer Bewegen voor Ouderen in het zwembad of een combinatieles Spinning en Circuit in de fitness. Op vrijdagochtend 13 oktober kunnen deelnemers kiezen uit een les AquaVitaal in het zwembad of een combinatieles Spinning en Circuit in de fitness. Alle workshops zijn laagdrempelig en voor ieder niveau. De instructeurs van Sportstad Heerenveen zijn gewend om ouderen te begeleiden en rekening te houden met eventuele fysieke beperkingen.

Programma

Het programma start op beide ochtenden om 8.30 uur met een kop koffie of thee in het Sportstad Café. De dag start met een hartelijk welkom en een korte introductie in het sportaanbod van Sportstad Heerenveen. Om 9.00 uur start het kennismakingsuurtje met de workshop zwemmen of fitness.

Aanmelden voor deze activiteit kan via www.sportstad.nl, telefonisch via 0513 614 800 of bij de receptie van Sportstad Heerenveen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio