14.9 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Zesde editie Feanrun & Bedrijvenrun over een maand van start – aanmelden nog mogelijk

Na een onderbreking van drie jaar is de Feanrun terug op de hardloopkalender – en inschrijven is nog mogelijk! De run is een jaarlijks terugkerend sfeervol en gezellig hardloopevenement voor het goede doel, waar deelnemers zich wagen aan een afstand van vier Engelse mijlen (ongeveer 6,4 kilometer). Het event biedt niet alleen de gelegenheid om uit te blinken op het parcours, maar ook om nadien de prestatie feestelijk te vieren in het centrum van Heerenveen, waar de start en finish van het evenement plaatsvindt.

Bedrijvenrun als toevoeging op Feanrun

Een bijzondere toevoeging aan de Feanrun is de Bedrijvenrun. Hierbij kunnen bedrijven hun teamspirit tonen en samen met collega’s strijden om de felbegeerde winst. Elk bedrijventeamlid krijgt een exclusief t-shirt en na de race wacht een gezellige borrel in het centrum van Heerenveen.

De Feanrun is niet alleen een sportieve uitdaging, maar biedt ook een bijzondere parcours. Startend in het centrum, doorkruist de route Sportpark Skoatterwâld en voert zelfs dwars door het Abe Lenstra stadion, om vervolgens terug te keren naar de feestelijke finish in het centrum van Heerenveen. 

Daarnaast draagt de run ook een maatschappelijke missie. De volledige opbrengst van de run komt ten goede aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland, een organisatie die zich inzet om kinderen gelijke kansen te geven in sport en cultuur.

Aanmelden kan nog steeds! Of je nu individueel deelneemt of als onderdeel van een bedrijventeam, de Feanrun is dé plek om te zijn op zondag 17 september om 14:00 uur. En loop je niet mee, help dan mee als vrijwilliger! Ga voor meer informatie en om je aan te melden voor de run of als vrijwilliger naar de website: https://www.ngoudenplak.nl/feanrun/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio