3.6 C
De Bilt

Blaricum organiseert weer de vrijwilligersavond

De gemeente Blaricum is erg blij met de inzet van vrijwilligers voor de Blaricumse gemeenschap. Zij zijn onmisbaar in de samenleving en in onze gemeente. Om deze waardering te tonen, organiseert de gemeente de jaarlijkse vrijwilligersavond. Deze wordt gehouden op donderdag 27 oktober in het Vitus aan de Kerklaan 10. De avond begint om 20.00 uur (inloop: vanaf 19.30 uur).

Invulling vrijwilligersavond Blaricum

De avond wordt geopend met een welkomstwoord van wethouder Joke Lanphen. Op de avond wordt de vrijwilligersprijs uitgereikt aan een vrijwilliger of groep vrijwilligers die zich op bijzondere wijze heeft ingezet binnen de Blaricumse gemeenschap. Dit geldt ook voor de aanmoedigingsprijs voor jongeren onder de vijfentwintig jaar. De Pauwergirls verzorgen op de avond vrolijke muziek, driestemmige zang en theater met een knipoog. Na de prijsuitreiking kunt u onder het genot van een hapje en drankje gezellig bijpraten met de vrijwilligers.

Flyer vrijwilligers
Beeld: gemeente Blaricum

Toegang vrijwilligersavond

De vrijwilligersorganisaties hebben een uitnodiging ontvangen per e-mail van het vrijwilligerscomité met alle informatie. Bent u vrijwilliger in Blaricum? U bent van harte welkom. Aanmelden voor de avond is niet nodig.

Zonder nominaties geen prijsuitreiking: Nomineer uw vrijwilliger van het jaar!

Kent u een hulpouder op school of een mantelzorger? Een buurman of -vrouw die altijd klaarstaat voor een oudere of hulpbehoevende bij u in de buurt? Een vrijwilliger van een sportvereniging of kerk? Wilt u deze persoon/personen in het zonnetje zetten? Dat kan, nomineer uw vrijwilliger!

Stuur de nominatie inclusief een duidelijke motivatie naar het vrijwilligerscomité m.taris@belcombinatie.nl Doe dit zo snel mogelijk en in ieder geval voor 14 oktober 2021. Mocht u na drie werkdagen geen bericht hebben ontvangen, bel dan naar 14035. Wie weet ontvangt uw vrijwilliger dit jaar één van de prijzen tijdens de vrijwilligersavond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio