21.7 C
De Bilt

Blaricum geen vrijwilligersavond, maar wel prijsuitreiking!

Blaricum – De gemeente Blaricum heeft de vrijwilligersavond verplaatst naar 29 oktober 2021 vanwege de coronacrisis. Op 22 oktober 2020 is er op het gemeentehuis wel een prijsuitreiking in klein comité.  

Prijsuitreiking

De gemeente is erg blij met de inzet van vrijwilligers voor de Blaricumse gemeenschap. Zeker tijdens deze moeilijke periode zijn zij onmisbaar in de samenleving en in onze gemeente. Om deze waardering te tonen, organiseert de gemeente wel de uitreiking van ‘de vrijwilliger van het jaar’ en de aanmoedigingsprijs (voor jongeren onder de 25 jaar). De uitreiking vindt plaats op 22 oktober 2020, in klein comité op het gemeentehuis. Bij de uitreiking houden wij ons aan de coronamaatregelen.

Nomineer vrijwilliger van het jaar Blaricum!

De inwoners worden opgeroepen een vrijwilliger te nomineren. Juist nu in deze periode. Kent u een hulpouder op school of een mantelzorger? Een buurman of -vrouw die altijd klaarstaat voor een oudere of hulpbehoevende bij u in de buurt? Een vrijwilliger van een sportvereniging of kerk? Wilt u deze persoon/personen in het zonnetje zetten? Dat kan, nomineer uw vrijwilliger! Stuur de naam/namen inclusief een duidelijke motivatie naar het vrijwilligerscomité martina.taris@belcombinatie.nl Doe dit zo snel mogelijk en in ieder geval voor 15 oktober 2020.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio