7.7 C
De Bilt

Boomfeestdag in Laren

Laren In Laren werd op woensdag 10 november Nationale Boomfeestdag gevierd. Wethouder Ton Stam plantte samen met kinderen van BSO Balou van Koala twee nieuwe bomen (winterlindes) bij het gazon bij de kruising Heideveld-Gooiergracht. Dit gebeurde onder toeziend oog van de Vereniging tot Bevordering der Bijenteelt in Nederland (VBBN) Laren-Blaricum en Gourami B.V.

De winterlindes zijn een schenking van De Vereniging tot Bevordering der Bijenteelt in Nederland (VBBN) Laren-Blaricum en werd mede mogelijk gemaakt door Gourami B.V.

Wethouder Ton Stam: ¨De Vereniging tot Bevordering der Bijenteelt in Nederland (VBBN) Laren-Blaricum zet zich breed in voor de bijen, insecten en biodiversiteit. Ze hebben een langere traditie van het schenken van een winterlindes in de gemeente Laren. Ook dit jaar hebben zij weer een bijdrage geleverd op Boomfeestdag. Wij mogen ons in Laren gelukkig prijzen met zo’n enthousiaste en actieve bijenvereniging in ons dorp.”

Boomfeestdag jaarlijks feest

Normaal gesproken is er ieder jaar een Nationale Boomfeestdag. Vanwege het coronavirus is dit een aantal keer vervallen. Gelukkig kon het dit najaar wel doorgaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio