5.3 C
De Bilt

De Derde Helft van start in de BEL-combinatie

Op 10 mei kunnen ouderen uit Blaricum, Eemnes en Laren bij SV Laren ’99 gratis kennismaken met activiteiten binnen De Derde Helft.  De Derde Helft is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds, SV Laren ’99, Versa Welzijn en Sportief en gezond BEL voor mensen die actief in het leven staan en heeft als doel om van de sportkantine een ontmoetingsplaats te maken. Niet alleen voor sport en spel, maar ook voor een kop koffie en een goed gesprek. De ouderencommissie van de Derde Helft organiseert vanaf 10 mei wekelijks tal van activiteiten voor alle 55-plussers uit Blaricum, Eemnes en Laren.

Vrijblijvendheid

Iedereen is bij SV Laren ’99 van harte welkom om elkaar vrijblijvend te ontmoeten en mee te doen met activiteiten die georganiseerd worden door vrijwilligers zoals bord – en kaartspelen, jeu de boules, biljarten, wandelen met Henk, Walking Football, tennis, tafeltennis en nog veel meer.

SV Laren ’99stelt haar deuren open elke dinsdagochtend van 9:30 tot 13:00 uur aan de Schuilkerkpad 2 in Laren. Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld. Aanmelden kan door te mailen naar derdehelft@svlaren99.nl met je contactgegevens of via de website www.svlaren99.nl. Actuele informatie is te vinden op Facebookpagina De Derde Helft BEL.

Flyer derde helft
Flyer derde helft – Afbeelding: SV Laren

Programma kick-off 

  • 09.30 uur – Inloop met koffie en thee / opening
  • 10.00 uur – Start activiteiten
  • 12.00 uur – Afsluiting 
  • 13:00 uur – Afsluiting voor wie gebruik maakt van een lunch

Voor wie is De Derde Helft?

Binnen De Derde Helft organiseren clubs activiteiten in de sportkantine, waaraan zowel leden als niet-leden deel kunnen nemen. Op deze manier vergroot de club de maatschappelijke waarde en wordt er saamhorigheid ervaren, zonder per se een sport uit te oefenen. Op deze manier hebben zowel de vereniging als de deelnemers profijt van De Derde Helft.

Over het Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich samen met partners, donateurs en vrijwilligers in voor een samenleving waarin geen enkele oudere zich eenzaam hoeft te voelen. Onze activiteiten zijn laagdrempelig en gericht op ontmoeting. Zo helpen wij ouderen om op een actieve manier ouder te worden. Ook stimuleren we de samenleving om een leeftijdsvriendelijke omgeving te zijn. Want ouder worden doe je samen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio