15.2 C
De Bilt

‘Doortrappen’: veilig fietsen voor iedereen in Eemnes

Komt u ook naar ‘Doortrappen’ op 27 juni bij het Huis van Eemnes? Het evenement is bedoeld om iedereen veilig te laten fietsen, ook als u wat ouder bent.

Vitaal ouder worden: dat wil toch iedereen? Fietsen kan hierbij helpen. Maar hoe doet u dat veilig in het drukke verkeer? Wat zijn de belangrijkste verkeersregels? Deze en nog veel meer onderwerpen komen aan bod in het Programma Doortrappen.

Doortrappen

Op donderdag 27 juni vindt dit evenement plaats bij het Huis van Eemnes. Om zo veel mogelijk senioren hiermee kennis te laten maken, wordt er samen geoefend, worden er tips verspreid en natuurlijk samen gefietst! Het is een vullend dagprogramma waarbij fietsinstructeurs vanuit de Fietsersbond en Doortrappen u meenemen.

Er is een volledig verzorgd programma. Het is wel de bedoeling dat u op de fiets komt. Natuurlijk kan dat ook een e-bike zijn.

Het programma

  • 09:15 – 09:30 Inloop met koffie/thee
  • 09:30 – 12:00 Opfriscursus ‘Het nieuwe fietsen’
  • 12:00 – 12:30 Verzorgde lunch
  • 12:30 – 13:30 Fietsvaardigheidsparcours
  • 13:30 – 15:00 Fietstocht

Neemt u ook uw vriend, vriendin, buurvrouw en/of sportmaatje mee? Aanmelden voor deze dag is verplicht en doet u door een mail te sturen naar wouter@belsportiefengezond.nl. Deelnemen aan het programma is kosteloos.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio