10 C
De Bilt

Eindelijk: Afscheidshuis Eemnes is een feit!

Terwijl veel Eemnessers afgelopen zomer vakantie hadden, werd er op de Algemene begraafplaats aan de Laarderweg hard gewerkt aan de realisatie van het eigen afscheidshuis. Het afscheidshuis is een al langer bestaande wens van de inwoners van Eemnes

Wethouder René ten Have (Openbare Ruimte & Vastgoed):  “In het nieuwe afscheidshuis krijgen nabestaanden de mogelijkheid om in alle rust bij hun overleden dierbaren stil te staan. Onder leiding van Elly Kramer, de drijvende kracht achter dit afscheidshuis, is het gebouw van binnen en van buiten onderhanden genomen. Het lokale ondernemerschap is op deze manier heel mooi zichtbaar geworden. Het resultaat mag er zijn!”

Wat kunt u verwachten?

Afscheidshuis Eemnes beschikt over een 24-uurs kamer, waar u de sleutel van krijgt. Zo kunt u een bezoek brengen aan uw dierbare wanneer u maar wilt. Er is een keuken waar u koffie, thee en frisdrank kunt vinden en er zijn toiletten aanwezig. De aula biedt ruimte voor een afscheidsbijeenkomst, met openslaande deuren naar en uitzicht op het groen van de begraafplaats. Het geheel is in een sfeervolle en persoonlijke stijl omgetoverd en zelfs huiselijk te noemen.

Opening Afscheidshuis Eemnesop 30 september

Bent u geïnteresseerd in het afscheidshuis of wilt u persoonlijk kennismaken met Elly? U bent van harte welkom om binnen te lopen tijdens de opening van Afscheidshuis Eemnes op 30 september van 14:00 – 16:00 uur.

Het afscheidshuis is door een uitvaartorganisatie te reserveren bij Elly Kramer Uitvaartzorg (06-17166468 of via info@ellykrameruitvaartzorg.nl). Ook inwoners van Blaricum, Laren en omliggende gemeenten kunnen gebruik maken van het afscheidshuis in Eemnes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio