Gemeenteraad vraagt Hilversummers mee te denken over nieuwe burgemeester

Hilversum – Burgemeester Pieter Broertjes kondigde op 9 juni aan dat hij zijn functie als burgemeester van Hilversum neer gaat leggen in 2022. Hilversum gaat daarom op zoek naar een nieuwe burgemeester. Wat voor persoon moet het worden? De gemeenteraad hoort ook graag uw mening.

Wie past bij gemeente Hilversum?

Het is belangrijk om een burgemeester te vinden die goed bij Hilversum past. De Hilversumse raad maakt daarom eerst een profielschets. Hierin staat beschreven wat voor soort gemeente Hilversum is en over welke eigenschappen en kwaliteiten de nieuwe burgemeester van Hilversum moet beschikken.

Uw mening

Om dit zo zorgvuldig mogelijk te doen vraagt de raad ook de mening van de inwoners van Hilversum. Wat wilt u aan de raad meegeven bij de zoektocht naar een nieuwe burgemeester? Vertel het via hilversum.nl/nieuweburgemeester. Hier staat een formulier voor u klaar om in te vullen. Dit kan tot en met 23 juni 2021. De gemeenteraad neemt uw reacties mee bij het opstellen van de profielschets.

Per post reageren

Per brief reageren kan ook. Beschrijf kort wat u aan de raad van Hilversum wilt meegeven bij het zoeken naar een nieuwe burgemeester. Zet in uw brief dat het gaat om uw bijdrage voor een nieuwe burgemeester van Hilversum. Stuur uw brief uiterlijk 21 juni aan: De griffier van gemeente Hilversum, Postbus 9900, 1201 GM Hilversum. De brief mag in een gesloten enveloppe waar u ‘VERTROUWELIJK’ op schrijft.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de griffie van Hilversum via griffie@hilversum.nl of via telefoonnummer (035) 629 24 79.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img