4.1 C
De Bilt

Gouden K voor Soraya Hamming

Ieder jaar reikt Stichting Kunstweek de Gouden K’s uit. Zij worden toegekend aan personen die zich op uitzonderlijke wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor beeldende kunst en/of beeldend kunstenaars. De juryleden en het bestuur van de Stichting Kunstweek hebben besloten Soraya Hamming uit Blaricum een Gouden K toe te kennen. Burgemeester Barbara de Reijke reikte de prijs op zaterdag 11 november uit.

Soraya Hamming

Burgemeester Barbara de Reijke: “Soraya is een vrijwilliger die door haar enthousiasme, spontaniteit en inzet meteen opvalt. Ze is in 2012 gestart als kunstenaar en is een persoon met creativiteit en lef. Zij is niet alleen met haar eigen kunst bezig, maar zet zich ook in om Blaricumse kunst in algemene zin te promoten. Zo heeft ze het afgelopen jaar in het bestuur van de Blaricumse atelierroute gezeten en was hierbij een onmisbare kracht. Blaricum als kunstdorp heeft een historie van vernieuwende kunstenaars, waar bijvoorbeeld Mondriaan er één van was.”

Soraya Hamming ontvangt de gouden erkenning
Soraya Hamming ontvangt de gouden erkenning – Foto: gemeente Blaricum

Welverdiende Gouden K

Voor de stichting Kunst uit Blaricum zette Soraya zich onder andere in voor het vervaardigen van een nieuwe website met bijbehorende huisstijl. Het vermogen van Soraya om anderen te motiveren en te inspireren om zich in te zetten is bewonderenswaardig. De gemeente Blaricum feliciteert Soraya dan ook van harte met de welverdiende Gouden K!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio