9.4 C
De Bilt

Horeca Laren met ‘Proef en Beleef alcoholvrij’ in januari

Laren – Alcoholvrije dranken zijn erg in opkomst. En die behoefte groeit. In januari doen wereldwijd miljoenen mensen mee aan Dry January: een maand lang geen alcohol drinken. In onze regio Gooi en Vecht doen jaarlijks honderden mensen mee aan deze alcoholvrije maand, georganiseerd door IkPas met ondersteuning van onze regionale GGD. Doet u ook mee?

Samenwerking in Laren

Flip de Groot (wethouder gemeente Laren), mede-initiatiefneemster Eva Muller (Bijzonder Laren) en ondernemer Ron Wieten (Restaurant Mauve) gaven onlangs het startschot voor de campagne ´Dry January´. Maak kennis met het bijzondere assortiment alcoholvrije dranken dat Laren te bieden heeft.

Kunnen mensen in januari ook van het speciale 0.0 aanbod genieten?

Diverse horecaondernemers uit de gemeente doen mee aan Dry January van IkPas en steunen een gezonde leefstijl op een positieve en feestelijke manier. Zij bieden in januari een speciale selectie alcoholvrije dranken, alcoholvrij in combinatie met een menu, of organiseren een alcoholvrije proeverij. Bezoekt u deze maand de horeca in Laren? Vraag vooral naar het aanbod alcoholvrij!

Over Dry January / IkPas

IkPas is een jaarlijks terugkerende landelijke actie, ook wel bekend onder de naam Dry January. Deelnemers aan IkPas worden zich bewuster van de keuzes die ze kunnen maken om wel of niet te drinken. Maar meedoen aan IkPas levert nog meer op: 62% van de deelnemers voelt zich fysiek fitter, 55% slaapt beter en 32% verliest gewicht. Als mensen zich inschrijven op ikpas.nl dan ontvangen zij tijdens de alcoholvrije periode informatie, tips en recepten voor alcoholvrije drankjes.

Voor sommige mensen is een maand geen alcohol drinken moeilijker dan ze van tevoren dachten. Extra of persoonlijk ondersteuning is mogelijk. Kijk voor meer informatie op www.ggdgv.nl/ikpas

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio