21.9 C
De Bilt
woensdag, 18 mei 2022

Ook dit jaar weer Larense kerststollenactie!

Laren Ook dit jaar weer Larense kerststollenactie! Zo’n 60 vrijwilligers brengen ook dit jaar namens de gemeente Laren en Dorpsfonds Bijzonder Laren een kerststol langs bij alle thuiswonende Larense 80-plussers. Burgemeester Mol bracht gisteravond de eerste kerststol bij mevrouw Hom.

Mevrouw Hom is inmiddels 92 jaar oud, maar woont nog zelfstandig en is bijzonder vitaal. Gelukkig krijgt ze ook hulp van familie en doet ze de boodschappen samen met een vriendin.

Kerststollenactie

Burgemeester Mol: “Ook nu we moeten we vanwege corona het aantal persoonlijke contacten tijdens de feestdagen beperken. Toch blijft het ontzettend belangrijk om naar elkaar om te zien en aandacht voor elkaar te hebben. Ik ben er trots op dat we dit weer samen met Dorpsfonds Bijzonder Laren en alle vrijwilligers kunnen doen.”

De ambachtelijke stollen zijn geleverd door ondernemers uit Laren. De stollen worden bezorgd door de wethouders en een aantal leden van de gemeenteraad, het bestuur van Dorpsfonds Bijzonder Laren, leden van de Rotary Laren-Blaricum en betrokken inwoners. Bij de verzorgingshuizen wordt verpakte kerstchocolade voor de 80-plus bewoners bezorgd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio