8.3 C
De Bilt

Netwerkbijeenkomst cultuurplatform

De gemeente nodigt alle culturele organisaties en zelfstandigen in Huizen uit voor de derde bijeenkomst van het cultuurplatform op 10 november van 19.00 tot 21.00 uur bij Muziekvereniging Prinses Irene (IJsselmeerstraat 5a, Huizen).

Enquête restbedrag coronagelden voor culturele organisaties

Eind vorig jaar heeft de gemeente Huizen een enquête uitgestuurd naar alle culturele organisaties die bij de gemeente bekend zijn over de besteding van een restbedrag van de coronagelden. Een van die vragen was of men ook betrokken wilde zijn bij het nog op te richten cultuurplatform. Daar heeft een aantal culturele organisaties en zelfstandigen op gereageerd.

Het cultuurplatform als netwerkbijeenkomst

Met hen zijn inmiddels twee bijeenkomsten geweest om het cultuurplatform verder vorm te geven. Duidelijk werd dat men zich niet in een officiële vorm, zoals een stichting of vereniging, wilde verenigen. De deelnemers gaven aan dat het doel vooral is om een aantal keer per jaar bij elkaar te komen om met elkaar te kunnen netwerken. Het is de bedoeling dat het cultuurplatform een laagdrempelige manier is voor alle culturele organisaties en zelfstandigen in Huizen om met elkaar in contact te komen.

Aanmelden kan tot uiterlijk 6 november via t.breugelmans@huizen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio